Torek, 07 May 2024, 14:55Domov | Registracija | Prijava

Navigacija

Prijava

Pozdravljen Gost!

Up. ime:
Geslo:
zapomni si me

Statistika


Vseh uporabnikov 1
Gosti 1
Registrirani 0
Domov » Arhiv novic
No dans sm na forumu brisu na strani Predstavite se, 2 strani OTja. Na celi temi je bilo predstavitev za pou strani. Drugo pa samo enobesedni odgovori(OT, fazani, ja, ne, sam res, ...). Pač dejte se držat pravil, pa da ne bote zdej mislili, da nočem da pišete. Pište kejker vasj je vola, še več ko pa pišete zdej. Sam lejte če je prav za tumarije narjena tema kr neki, pol tja pište. Če se vam zdi da se nekje pogovarjajo napačne stvari, pol omente na temi, da se gremo drugam to pogovarjat. Pač mal spremljajte stvar.
Ogledov: 549 | Datum: 19 September 2008

Na forumu pišite kar vas je volja. Če želite novo temo jo ustvarite. Večkrat ko pridem na stran vidim, da je nekdo prijavljen in je na forumu, a napiše ne nič. Napišite svoje mnenje, kar koli. Predlagajte kaj za strip. Če bo veliko predlogov, ga bom delal tudi več kot samo enkrat na teden. No še enkrat ponavljam, ne se zadrževat in sporočite kaj imate za povedat.
Ogledov: 546 | Datum: 04 September 2008

...novo šolsko leto na čisto drugih šolah, s tem pa sem tudi popolnoma prenovil svojo spletno stran. Letos bo stran omogočala, da se tudi prijavite. Tako da če ne boste prijavljeni ne boste mogli gledati vsebin strani. To sem naredil zaradi vse tiste lanske vsebine, ki je bila sicer super, ampak bi bila velika kriza če bi padla v "napačne roke". Stran je še nova, zato bi vas prosil če predlagate nove predloge in izboljšave za stran. To lahko storite na forumu. Dobro pa bi tudi bilo, če bi glasovali na anketi, ki je na levi strani, glede tega kakšna se vam zdi ta stran. Anketa traja do 1.10.08.

Novoste letošnje strani je zavihek NOVICE. Na tej strani lahko kdorkoli, ki je registriran napiše novico ali obvestilo. Lani sem namreč da ste veliko takšnih novic(npr. piknik), ki ste jih nekje prebrali in so bile zanimive prilepili na forum. To lahko zdj storite tukaj, da je bolj na očem drugih.

Dodal sem tudi rubriko STRIP. Stripe mi bo pomagal izdelovati tudi Klemen. Upam da bo imel voljo in zdržal. Namen imama vsak teden dodati nov strip. Upam da nama bo uspevalo. Stripi morjajo biti vsaj malo smešni in zato potrebujejo smešne zgodbe. Torej če imate kakšno zamisel glede stripa in poteka njegove zgodbe mi jo sporočite na forumu.

Letos je nov tudi Forum. Dobra stran tega je da se morate registrirati samo enkrat in že lahko pišete. Dodate pa si lahko tudi svoje avatarje.V glavnem na forumu pišite čim več, lani smo imeli okrog 1500 sporočil, kar je zelo velika številka, glede na to da nas je bilo na forum prijavljenih 18.

V prenosih bom spet objavljal vse dokumente, ki jih bom za šolo delal na računalniku. V kateogoriji Drugo(privzeto) pa lahko razne prenose dodajate tudi vi. Če še kdo veliko dela na računalnik za šolo naj mi sporoči in odobril mu bom dodajanje v kategorijo šola 2008/2009 in s tem bo tudi lahko pripomogel k nastajanju velike zbirke prenosov. Jaz pa se bom trudil po najboljših močeh.

Pri rubriki Fotogalerija lahko dodajate tudi svoje slike, zanimive slike, izglede vaših ozadij na računalniku, ali pa kar koli, kar mislite da bo drugim všeč. Letos sem tudi popravil svoj skener in lahko skenira kadarkoli. Tako da če boste kdaj rabili kaj preskeniranega le povejte in pojavilo se bo v kateogoriji skener slike. Te kategorije tudi ne morejo videti gosti, zaradi varnostnih razlogov.

Še nekaj da vam povem. Vsak od vas uporabnikov ima v svojem profilu napisan UGLED. Ta ugled mu lahko zvišujejo in znižujejo drugi uporabniki. Kliknete v njegovem profilu na plusek pri ugledu. Napišete razlog za to in uporabniku se poviša ugled. S tem bo uporabnik pridobival svoj Rank. Ker zdej ste vsi namreč Priavte ali vojak po slovensko.

To je zaenkrat vse, uživajte na strani in vrnite se čim večkrat!
Ogledov: 531 | Datum: 14 August 2008

« 1 2 ... 17 18 19
Marko Panjek 2008 | Hosted by uCoz