Torek, 07 May 2024, 06:21Domov | Registracija | Prijava

Navigacija

Prijava

Pozdravljen Gost!

Up. ime:
Geslo:
zapomni si me

Statistika


Vseh uporabnikov 1
Gosti 1
Registrirani 0
Domov » Arhiv novic

Pa so spt se začele nasledne počitnice. Mene od jutr naprej en tedn ni, ker gremo smučat. Med tem pa lahk tut kaj na forum napišete....drgač pa če se spomnete tut na oglas kliknete.... Pa uživite med počitnicami....

LP, Marko

Ogledov: 492 | Datum: 13 February 2009

Če boste na oglas kliknali vedno ko se na forumu kregate bo čist dojst. Drgač pa zadne par dni nč ne klikate razn enga očitno. Zdej je stanje na 10€, da pa dobim dnar pa rabim 40. Tk da klikite še naprej... Pa v šoli če mislite da v pondelk al pa v PET pr inf kliknete, štelo se bo sma pri enmu. Ker ma šola isti IP naslov na vseh compih.
Ogledov: 524 | Datum: 31 January 2009

Pozdravljeni,
jutri zaradi generalke (Burns night) ne pišete testa pri glasbi, pač pa se prestavi na naslednjič.
 Lp,
 
vaša razredničarka

Poglejte maile....


Ogledov: 494 | Datum: 26 January 2009

Ok, en predlog, spt sm urihtu uno reklamo na prvi strani. In takratko sm septembra prvič nabiru klike sm pol jih nekak dobu dojst, in sm nabral za 40€, pol ti pa budal napišejo ja pa da se še davek odšteje in na koncu sm dobu 31€. Sam postopek je traju tk doug da sm dau zahtevek da mi izplačajo nekje oktobra, dobu pa sm sred decembra. No zdej pa ko ste že ravn vsak dan na forumu pa vam sploh ne bo škodlo če enkrat na dan pogledate kajk je kaj v tisti povezavi, sej včasih sotut zanimive stvari.
Ogledov: 535 | Datum: 13 January 2009

Ravno gledam Na zdravje, ko je bla rogina čist nora nanj. Sej naših se je še kr vidlo. Tam mal po pounoči sm mislim da zagledu mašo sam je pol kr takoj prestavlo sliko. Pol tam za eno stoj nico pa najprej domena tk mirno, pol mal za tem pa breznika odzad ko ga je že nekdo potisno, tejk da ni odletu s tribune.... No drgač so bli pa višji letniki skos tam v prvi vrsti, tjaša je bla na vsakem posnetku gor skor. Pol na koncu se je pa tut Rogina&co prikazala. Verjetno je posnela tisti dela oddaje, ko je kr večkrat pol un kon pokazalo, ko je bla ona čist na sredi in zdej bo vsak dan gledla tisti posnetek. No da preidem na konc:

SREČNO NOVO LETO 2009!

Upam da bo stran še naprej ostala obiskana pa da vam bo v življenju vse šlo čim bolj srečno in lepo.

Ogledov: 512 | Datum: 31 December 2008

Za počitnice pa še ta slika.

Ogledov: 538 | Datum: 23 December 2008

Hja to so ene izmed daljših kratkih počitnice. Ampak glavn da je sej neki. 1.a smo z testi že zaklučli, no razn eni še jutr pišejo MAT, ko popravlajo. Drgač pa uni ko še ne vete, jutr nam odpade ANG in SVS, pa tisti ko še nismo prnesli 20€ za Salzburg, mrmo zdej. V torek pa tisti, ko znate sej kaj malega SLADKEGA spčt, prneste to v šolo, da ne bo sam Vidi se matru. Pa da se bomo fajn meli. Čez počitnice pa le uživite, spočite se od šole, pa se pol spt vidimo.
Ogledov: 541 | Datum: 21 December 2008

No zadnje čase ka pa vm nekot stran spije.  Pač zdej no nekot sm se odloču da bom rajš devu gr izjave  smešne, ker za stripe delat je preveč dela in za to se splača res najbolše izjave uporabit. Tk da bi rabu pač enih par ko bi si vsak dan zapisovali smešne izjave in bi jim pol omogoču da lahk na strani jih kr vpišejo na stran z izjavami. Verjemte da je čist preprosto, sam pač fajn bi lo če bi nekdo ki bi to delu biu. pol anketa, verjamem da vas vlk zanima mnenje drugih. Predlagite ka naj dam za vprašanje in bote vidli kakega mnenja so drugi. Zdej tta anketa o spanju je dala Eva idejo in so rezultati zanimivi anketa pa tut. Tk da predlagite in tk bo stran postala po vaši meri in še zanimiva. Pa ne pustite da sam js na forumu pišem. Zdej na strani se boj znašli tut testi od 1.letnika gimnazije od lani. Lepo bi blo če bi tut mi to delali za drugo leto za nasledno generacijo, bodmo si v pomoč. Tk da js nimam ravn telefona in bi vas prosu, da ko dobimo nazaj teste, ki jih pol na konc ure poberejo jih slikite s telefonom in mi pol pošlite sliko kr hitr da se ne zgubi kje. Ker pač une teste ko smo mi dobli letos od lani niso taki, ko bi jih očitli ne vračali. Pa dejmo se mi potrudit pa tut une slikat in zafrknit učitle. Mal nekot sodelujmo no. Povejte svoje mnenje na forumu, kjer morm rečt da se sam s sabo pogovarjam zadnje čase....
Ogledov: 530 | Datum: 23 November 2008

Pač v glavnem prenosi spet delajo, ker so pač strežnik popravli. In zdej je vse ok, in lahk delate kar koli hočete.
Ogledov: 550 | Datum: 13 October 2008

Mogoče ste že opazili mogoče tudi ne....ampak trenutno ne dela niti en prenos in pa tudi statistika se ne piše več od petka. Torej stvar sem raziskal in ugotovil, da se server neki popravla in da bojo te težave odpravljene v roku 3 dni. Js upam da se bojo tega držali, do takrat bom js sicer še devu stvari gor, in ko neki opazite, in ne gre prenest mi sporočite po MSNju in vam tam pošljem. Lahko pa tudi pri Kontakt obrazcu. napišite mail in kaj rabite in bom probu odgovorit.
Ogledov: 520 | Datum: 12 October 2008

« 1 2 ... 16 17 18 19 »
Marko Panjek 2008 | Hosted by uCoz